Onderhuidse chip – Family7

Namens Weet mocht ik bij Family7 uit komen leggen hoe het zit met de onderhuidse chip die steeds meer bedrijven hun werknemers aanbieden. Is de de aanloop naar het merkteken van het beest uit Openbaring 13? Kijk hier het interview terug:


3 reacties op ‘Onderhuidse chip – Family7

 1. Ik heb met veel belangstelling geluisterd. Een vraag en een opmerking: 1. Mensen die neen zeggen tegen orgaandonatie, wat als ze een ziekte of ongeval krijgen en ja zeggen tegen een donororgaan dat hun leven kan redden? – 2. Wat die onderhuidse chip betreft. Ik denk dat hij het makkelijker kan maken voor gewetenloze misdadigers. Iemand onder bedreiging dwingen geld af te halen of om zijn homesafe te openen, lukt niet altijd (onmiddellijk): het slachtoffer is dikwijls compleet in schok en tot niets meer in staat, of hij stelt doelbewust het geduld van de crimineel op de proef waardoor veel tijd verloren gaat. Nu vervalt dat ‘probleem’; desnoods sleurt de crimineel de ongelukkige naar de plek waar het om gaat (homesafe, voordeur, auto, geldautomaat, enzovoort) — (Niet verder lezen voor gevoelige zielen) Ik kan me voorstellen dat er lijken met afgehakte handen gevonden zullen worden… Misschien vind je dat ik teveel fantasie heb, maar als het om wreedheid en onmenselijkheid gaat, stijgt de realiteit uit boven onze fantasie, denk maar aan de Holocaust.

  Like

  1. Dank voor je mooie woorden, Leo.

   1. Tja, dat is inderdaad wel een beetje krom. Waarschijnlijk accepteren ze de organen wel als ze ze nodig hebben, dus waarom zou je je dan ook niet aanmelden als donor?
   2. Dat is inderdaad nog een extra veiligheidsrisico. Maar ja, geen enkele methode is 100% safe. Het is inderdaad ook nog de vraag wat er met de chip gebeurt als je komt te overlijden. Wordt die dan eruit gehaald? Of op de een of andere manier onbruikbaar gemaakt? Allemaal dingen waar goed over nagedacht moet worden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s