Hoe zit het met… de ouderdom van de aarde?

 

WhatsApp Image 2018-04-20 at 2.33.04 PM

Met gepaste trots mag presenteer ik vandaag mijn eerste boek: De ouderdom van de aarde. Vanaf nu in de winkel te koop (of bij mijn lezingen, natuurlijk). Op deze pagina zal ik (links naar) recensie verzamelen.

In De ouderdom van de aarde behandel ik de argumenten vanuit Bijbel en wetenschap die een hoge ouderdom van de aarde (en daarmee evolutie) weerspreken, en die passen bij een lage, Bijbelse ouderdom van de aarde.

De ouderdom van de aarde is te bestellen bij bol.com, Uitgeverij Gideon en natuurlijk in de (betere) christelijke boekhandels te verkrijgen.

Foutje gespot? Opmerking? Commentaar? Aanvulling? Laat het me weten!


3 reacties op ‘Hoe zit het met… de ouderdom van de aarde?

 1. Wat is een korte levensduur en wat een lange? En waarom zou de Bijbel een evolutie in de wereld tegenspreken? Constant ondergat de aarde verandering en evolueren wij verder.

  Like

 2. Hey GJ,
  Sinterklaas komt er bijna aan, en dan vraag ik meestal een boek. Ik begreep dat je met een nieuwe bezig bent. Kan ik die op mijn verlanglijstje zetten, of is dat te vroeg. Van je vorige boek heb veel op gestoken, voornamelijk over de aardlagen. Dat was erg verhelderend!
  Veel succes met je nieuwe boek.
  Groet BK

  Like

  1. Leuk dat je aan me denkt. Mijn manuscript is zo goed als af, maar er moet nog gereviewd worden en dan moet ook de vormgever er nog naar kijken, dus deze Sinterklaas gaat het niet lukken. Ik verwacht dat het in het voorjaar in de winkel zal liggen. Misschien een ideetje voor de zomervakantie?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s